lucass_krk Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 ktoś mi napisał coś o małych kroczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 3 Listopada 2010 Autor Share Napisano 3 Listopada 2010 kolejny krok naprzód, piaskowy Humbrol 103 (Giallo Mimetico I, i wyszedł taki odcień jak chciałem), cieniowanie/rozjaśnianie pastelami, , jasna plama na ogonie (dałem - a co, zawsze wygląda ciekawiej to odnośnie rozważań z początku wątku), kalki. Ogólnie instrukcję malowania italerki można sobie do kieszeni schować bo przedstawia zupełnie coś innego niż widać na zdjęciach, kalki niestety też nie najlepiej zaprojektowano... ale ostatecznie i tak mi się podoba oszklenie też dostało piaskowym, kołpak dostał charakterystyczny żółty dzióbek w zygzaki, na łopatach śmigła starałem się uzyskać efekt mocnego wyblaknięcia pod wpływam słońca i pracy w warunkach pustynnych (świetnie na zdjęciu oryginału widać ile jaśniejsze są łopaty) i jeszcze foto od spodu jak ostatecznie wyszedł RLM65 by Pactra zapraszam do krytykowania pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz15770 Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 heheh człowieku szacun wielki. Dla mnie jesteś wzorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Noo naprawdę, ma prawo się podobać pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 w realu wygląda zaje...ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 7 Listopada 2010 Autor Share Napisano 7 Listopada 2010 Sztukas zakończony, dziękuję wszystkim tu zaglądającym za doping i wsparcie, zapraszam do galerii: viewtopic.php?p=366869#366869 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi