Piotr Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Czas pokazać kolejny model, a jest nim Mercedez Benz NG 2332 (Italeri) w barwach Sovtransavto, te oto pojazdy poruszały się na naszych drogach w latach 80 początek 90(odkąd ja pamiętam) w kierunku wschód - zachód na trasie Poznań - Warszawa tam pierwszy raz je ujrzałem i się zaczęło... Foty oryginał Model detale silnik tylny most wnętrze Farby to Humbrol, Pactra Brudzenie pigmenty, farby dla plastyków Model zdobył 2 miejsce w Jabbeke i Kępnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Witam Szczerze przyznam, że nie jestem pasjonatem ciężarówek, ale to co pokazałeś tą maszynką jest po prostu świetne ! Piękne ślady eksploatacji i bardzo efektowne zdetalowanie kabiny (termosik rulez ). Bardzo fajnie oglądać takiego konia pociągowego. Gratuluję Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Model cudo, to jest to do czego sam chcę dążyć. Może kiedyś mi się uda. Tak się powinno modele robić. Po pierwszym zdjęciu nie wiedziałem czy to model czy prawdziwa ciężarówka, dobrze że był podpis które jest które. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slizer Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Model cacy ale widzę że zapomniałeś o lustereczkach są czyste a powinny być troche zabrudzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Nareszcie jakaś ciężarówka mocno wyeksploatowana co mi się baardzo podoba. Mocne i washe i brudzingi miodzio. Brudziłeś pigmentami czy jeszcze jakiś inny sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Brudziłeś pigmentami czy jeszcze jakiś inny sposób ? Brudzenie pigmenty, farby dla plastyków Taki stary wyga Wstyd A sam model cudowny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Twój mercedes jest po prostu niesamowity. Bardzo rzadko spotyka się tak realistycznie wykonane modele ciężarówek, nie mówiąc już o tym że jest wzorowana na konkretnym egzemplarzu. Założę się że wcześniej zajmowałeś się pancerką pewnie dlatego brudzenia są tak świetnie zrobione, chyba że to taka oryginalna koncepcja na cywile, echh sam bym chciał coś takiego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Brudziłeś pigmentami czy jeszcze jakiś inny sposób ? Brudzenie pigmenty, farby dla plastyków Taki stary wyga Wstyd A sam model cudowny. Pozdrawiam. Aj karamba mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Super model jak i wykonanie a brudzenie cud miód kiedyś często takie widywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Majstersztyk - pełna iluzja - to się nazywa modelarstwo redukcyjne - chylę czoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Piękny model co tu więcej gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Trudno sie tu nie zgodzic z powyzszymi komentarzami - po prostu klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Piękny model ! Piotr chyba nie ma sobie równych w "zajeżdżaniu" modeli Nie mam już co dalej pisać ,ponieważ próbuje pozbierać od kilku ładnych minut szczene z podłogi... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Super maszyna.Wygląda jakby wróciła ze wshcodnich piaszczystych dróg. No i silnik zasługuje na zajefajne wykonanie.Podoba mi sie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi