Rabbit666 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 A mi trzyramienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 A mi trzyramienna Również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Trójramienna będzie pasować. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Mi też trójramienna,ta dwuramienna wygląda jak wyciągnięta z malucha(tak mi się kojarzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2010 Dobra kierownica będzie trójramienna Jak myślicie może być ten silnik (autko ma być robione na time attack) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyfron Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Może być.A od czego jest ten silnik? Wyglada na Forda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Ten już lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2010 Może być.A od czego jest ten silnik? Wyglada na Forda. Tak od shelby gt500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 16 Lipca 2010 Autor Share Napisano 16 Lipca 2010 Mały updejt Jest gorąco i nie chce mi się nic robić, ale wymodelowałem zderzak, jest w podkładzie i sklejony najlepszym przyjacielem blacharza taśmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Dlaczego on taki porozbijany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 16 Lipca 2010 Autor Share Napisano 16 Lipca 2010 Dlaczego on taki porozbijany? Poobijany bo jeździł nim początkujący drifter i w coś wjechał Będzie na podstawce z gt-r w tych samych barwach (Czarna maska, Zielony metalik, i napis na boku "Oleśnica Drift Team"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Ciekawie się zapowiada fajne klimaty amatorskiego driftu, czekam więc na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 21 Lipca 2010 Autor Share Napisano 21 Lipca 2010 "apdejt" Z góry sorki za zdjęcia (tymczasowy brak aparatu ) Kasta dostała kolorek Położyłem też bezbarwny zrobię fotki po polerce robiłem to pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Na zdjęciach rzeczywiście niewiele widać, no cóż wiemy przynajmniej że coś robisz myslałem że ten zielony bedzie bardziej jaskrawy, no ale to już twoja wizja. Czekam na bezbarwny i polerkę, aha i na normalne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 17 Września 2010 Autor Share Napisano 17 Września 2010 Wybaczcie ale na razie prace został wstrzymane przez to że nie chce mi się robić tego nissana . I lepie sobie Teraz Ferrari Superamerica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 I lepie sobie Teraz Ferrari Superamerica. Łeee... nissan zapowiadał się dużo ciekawiej , a takie ferrari łeee... zszedłeś do mainstreamu Ale mam nadzieje że jeszcze wrócisz na właściwą drogę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Spokojnie spokojnie nissana skończę jak zrobię ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 7 Października 2010 Autor Share Napisano 7 Października 2010 Witajcie Ferrari schnie to pogrzebałem troszkę przy Silvii i ulepiłem troszeczkę wnętrza. Oczywiście nie wszystko pasuje bo jest tylko poskładane , nie sklejone. Cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Świetnie że dalej działasz No i dobrze że się coś ruszyło, bo projekt jakby nie co przygasł, sam bym w końcu coś pokazał A wnętrze naprawdę lepsze, chociaż przy świetle dziennym było by dużo lepiej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 15 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2010 Up! Po kilku miesiącach obijania się coś zrobiłem ,model ma w sobie części z chyba czterech modeli: Fotel Xsara wrc heller Felgi Przód jakieś porsche tamiya felgi tył lexus is-350 fujimi tarcze tył audi r8 revell Więcej nie pamiętam co tam wpakowałem. Model zyskał nieco ordzewienia, otarć i brudu, i lampy w barwach narodowych Przód prowizorycznie zrobiony z kartonu. Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Jak na mój gust to te "bebesie" bardziej by pasowały z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jcs Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Hmmm. Rdza w takich miejscach? Na Silvii? To ja jednak wolę starego poczciwego Malucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Kolejny "apdejt". Komora silnika jeszcze będzie trochę poprawek,i takie pytanie z czego można zrobić filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 i takie pytanie z czego można zrobić filtr powietrza Hmm.. w anglii można kupić sobie taki żywiczny filtr za niecałe 0,5 funta, u nas trzeba kombinować Sam nigdy czegoś takiego nie robiłem, a jedyne co przychodzi mi teraz do głowy to zakrętka od tubki, np kleju czy czegoś podobnego, jeżeli udało by Ci się znaleźć taki mały rozmiar to nie powinno być już problemu z przeróbka, ale może inni maja jakieś sprawdzone metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Ja w AE86 stożek zrobiłem ze szpachlówki i kawałka wypraski. Możesz zobaczyć w relacji z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi