Diesel fan Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Witaj, duży plus za inwencję twórczą Odcień rdzy, oraz sposób jej położenia nie jest taki, jaki być pownien. Podpatrz warsztaty kolegów i postaraj się to poprawić. Natomiast mnie, najbardziej rażą te nie oszlifowane łączenia form Przy następnym modelu bardziej się do tego przyłóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 3 Lipca 2010 Autor Share Napisano 3 Lipca 2010 Powiedz mi czy to pogrubienie ramy spod siodła nie trzeba będzie wyrównać jak chcesz zrobić pod zabudowę? Już jest obcięte ponieważ mocowanie platformy jest inne a po drugie to jest typowe mocowanie do siodła.. Low deck na przód dać czy tez na tył? Wydaje mi się że najpierw wkleiłeś szybki potem malowałeś uszczelki. Poprzeczka w drzwiach jest nie domalowana i powinna być matowa. Szybki były wklejane po malowaniu ale malowane markerem i popękał lakier od niego. Odcień rdzy, oraz sposób jej położenia nie jest taki, jaki być pownien. Podpatrz warsztaty kolegów i postaraj się to poprawić. Natomiast mnie, najbardziej rażą te nie oszlifowane łączenia form Zrezygnowałem z rdzy rame pomalowałem na nowo (nieczuje się na siłach żeby to robić) łączenia form niestety ale zapomniałem o nich. Następny model bedzie już inaczej robiony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Hmmm jeżeli low deck, to i z przodu i z tyłu. Ale jeżeli porywasz się na low deck, to wiedz, że zawieszenie też byś musiał przerobić, aby było zgodnie z oryginałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kania25 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 no będę bacznie obserwował temat i jeden z najlepszych kolorów na auta ciężarowe pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Na razie to pomaluj ramę kolorem mniej świecącym, ewentualnie poduszki pomaluj matowym czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Troszkę przybrudziłem go plakatówkami oraz dodałem imitacje rurek wtrysków (jeden odpadł) Troche nowych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Bardzo podoba mi się silnik, przymiarki podsycajš apetyt, a w jakim kolorze będzie zabudowa? I jakiej firmy jest Garbi?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Zabudowa jest pierwsza klasa, Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Dorobiona antyrowerówka oraz skrzynki i w(y)ciągarka są w budowie.Kolor zabudowy żółty, czerwona wciągarka. Trzeba jeszcze zaliczyć sklep elektroniczny w celu zakupienia tłoków do niego (antenki) Garbi jest revela kiedyś kupione na allegro(złożone do polowy ) brakuje kilku elementów. W przetłoczeniu bedzie żółty pas oraz jakieś obrysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madon Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Manik jest świetny, bardzo mi się podoba na tych małych kołach, jedyne co mi nie pasuje to tylny błotnik, trochę za duży, jak byś tak popróbował zrobić sam pod rozmiar koła, to by było miodzio Bo teraz to wygląda jak by się wspinał na placach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Powoli nabiera to wszystko pożądanego kształtu Czekam na dalszy ciąg relacji Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakuza Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Witam, oczywiście jestem świadom iż to 3 letni odkop tematu. Chcę poinformować iż Man trafił do mnie i dalej będę kontunuować myśl 1 właściciela. Razem z paczek1981 jesteśmy w ciągłym kontakcie. Chwilowo nie będę zakładać nowego tematu z tym modelem bo głównie przygotowuję się czysto teoretycznie i psychicznie do budowy. Pozdrawiam i dzięki za Pomoc kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi