subaroman Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Przedstawiam najswiezsza produkcje mojej fabryki modeli, wyscigowe Volvo 850, rodem z australijskich torow wyscigowych. Jako baza posluzyl zestaw Tamiyi w skali 1.24, kalkomanie zakupilem na Ebay`u, powodowany ciekawoscia. Kasta zostala pokryta czerwonym lakierem z palety barw Audi (laser red), pozniej pokryta bezbarwna farbka i wypoleorwana. Budowa modelu nie byla klopotliwa, poniewaz modele Tamiyi sa bardzo precyzyjne i latwo sie je buduje. Kalki rowniez nie nastreczaly problemow. Jednoczesnie polaczenie krwistego czerwonego koloru i bialych napisow powoduje, ze model wyglada niezwykle atrakcyjnie i jest jednym z ladniejszych, jakie posiadam w kolekcji (moja narzeczona stwierdzila, ze jest najladniejszy ze wszystkich, wiec satysfakcja tym wieksza... ) Pozdrawiam!!!! Cytuj
JAY_R Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Superancko wykonane. Jedna kobieta już się w nim zakochała... poczekaj, będzie ich więcej ;) Powiem jak mój synek (3,5 roczku): Ściał bym takie autko . Cytuj
truckman Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Ciekawy model nawet bardzo. Z tym że na zdjęciach ewidentnie widać ,że to zabawka. Myślę jednak że to tylko wrażenie zdjęć. Za wykonanie 5+. Model o tyle ciekawy ,że rzadko spotykany, tym bardziej że "egzotyczny" Cytuj
myeti Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 Podoba mi się ten model Volvo a w twoim wykonaniu jeszcze bardziej gratulacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi