subaroman Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Przedstawiam najswiezsza produkcje mojej fabryki modeli, wyscigowe Volvo 850, rodem z australijskich torow wyscigowych. Jako baza posluzyl zestaw Tamiyi w skali 1.24, kalkomanie zakupilem na Ebay`u, powodowany ciekawoscia. Kasta zostala pokryta czerwonym lakierem z palety barw Audi (laser red), pozniej pokryta bezbarwna farbka i wypoleorwana. Budowa modelu nie byla klopotliwa, poniewaz modele Tamiyi sa bardzo precyzyjne i latwo sie je buduje. Kalki rowniez nie nastreczaly problemow. Jednoczesnie polaczenie krwistego czerwonego koloru i bialych napisow powoduje, ze model wyglada niezwykle atrakcyjnie i jest jednym z ladniejszych, jakie posiadam w kolekcji (moja narzeczona stwierdzila, ze jest najladniejszy ze wszystkich, wiec satysfakcja tym wieksza... ) Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAY_R Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Superancko wykonane. Jedna kobieta już się w nim zakochała... poczekaj, będzie ich więcej ;) Powiem jak mój synek (3,5 roczku): Ściał bym takie autko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Ciekawy model nawet bardzo. Z tym że na zdjęciach ewidentnie widać ,że to zabawka. Myślę jednak że to tylko wrażenie zdjęć. Za wykonanie 5+. Model o tyle ciekawy ,że rzadko spotykany, tym bardziej że "egzotyczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Podoba mi się ten model Volvo a w twoim wykonaniu jeszcze bardziej gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Miodzio , pięknie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi