ddzkm Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Witam! Mam pytanie - czy któraś firma robi modele Boeingów 757 i 777 w skali 1:144? Jeżeli tak to jak wygląda sprawa z osiągalnością tych modeli w Polsce? Pytam bo nigdzie nie mogę informacji na ten temat. PS: Nie wiedziałem gdzie wrzucić ten temat, jeśli wybrałem źle proszę moderatorów o przeniesienie :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Minicraft robi te modele, z dostepnoscia nima problemu, jezeli tylko dzialasz na Ebay itp. Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyBee Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 tu masz link sklepu w polsce z modeleami minicrafta. Ja zamawiałem bezpośrednio w USA ale B777 kosztje tak 40-45 doalrów do tego koszty przesyłki ok 20 dol bo samolotem oni wysylaja i podatek VAT w polsce przy odbiorze paczki. Wiec ceny w sklapeie wydaja sie być sensowne. http://www.mojswiatmodeli.pl/Skala_1144-k197-0--default.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 zdecydowanie ebay lub sklepy na zachodzie, to moje główne źródło pozyskiwania modeli Minicraft, przy odrobinie wytrwałości da się wyłowić smaczki, edycji 757 i 777 było sporo więc jest w czym wybierać a i ceny trafiają się konkurencyjne do tych w podanym sklepie, szczególnie w stanach poza Minicraftem 777 robi też Doyusha a 757 Masterkit, ten drugi to pewnie "robił" choć model mam, plastik wygląda trochę jak z mydelniczki 757 robiłem i spasowanie było takie sobie, przy silnikach było fatalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts