TransTech Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Mam takie pytanie z czego się robi okablowania w truckach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 A potrzebny był do tego nowy temat?? Kolego na forum jest coś takiego jak szukajka która prawdę ci powie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 "Okablowanie" - kable, przewody, rurki... Co może imitować przewody? Chyba jakieś cienkie przewody, żyłki i druty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 myślę że coś jak drut to wtopić, dobrze myślę? a jak np: umocować Żyłke albo coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 A poprzeglądaj warsztaty kolegów, prawie każdy robi okablowanie. Jeśli chodzi o umocowanie w części, to przede wszystkim nawierć otworki cienkim wiertłem. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi