TransTech Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 Mam takie pytanie z czego się robi okablowania w truckach? Cytuj
Szymeeeek Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 A potrzebny był do tego nowy temat?? Kolego na forum jest coś takiego jak szukajka która prawdę ci powie:) Cytuj
Krzychu126 Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 "Okablowanie" - kable, przewody, rurki... Co może imitować przewody? Chyba jakieś cienkie przewody, żyłki i druty... Cytuj
TransTech Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Napisano 29 Czerwca 2010 myślę że coś jak drut to wtopić, dobrze myślę? a jak np: umocować Żyłke albo coś w tym stylu? Cytuj
Marcin M. Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 A poprzeglądaj warsztaty kolegów, prawie każdy robi okablowanie. Jeśli chodzi o umocowanie w części, to przede wszystkim nawierć otworki cienkim wiertłem. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi