knightrider Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Wieża pomalowana, ale podczas malowania nastąpiła katastrofa , odpadł ten drut nad tym czymś koło peryskopu. Przejdźmy do fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Mam nadzieję, że poprawisz to malowanie. używasz taśmy maskującej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Mam nadzieję, że poprawisz to malowanie. używasz taśmy maskującej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Mam nadzieję, że poprawisz to malowanie. używasz taśmy maskującej? Malowałem na żywca bez taśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 niestety to widac, szczególnie zielony. Strasznie nierówne krawędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Widać, że piaskowy niedokładnie pokrył w kilku miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi