Sandi Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Witam wszystkich, No i baardzo krótka galeria. Dziś udało mi się wziąśc Kenia na dworek. . Postaram się dorzucić troszkę fotek. Kto oglądał to wie o co chodzi, a kto nie to WARSZTAT jest tutaj Jak się wyrwę na dłużej będzie więcej fot. A tak po za tym to jeszcze brakuje kabli łączących konia z naczepą i jednego filtra powietrza, a drugi jest krzywo ale zmienię to. I jest przerwa między zderzakiem a maską, ale to chyba maska się podniosła, albo zderzak, bo jak stoi równo to tego nie ma. A i tutaj dałem przestarzałe troszke fotki te na końcu i tam kenio ma napis Genoa,ale już go nie ma. A tak żebyście nie zapomnieli wygląda jego podstawka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandi Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Co aż tak źle jest że nikt nie komentuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Sandi - model jest swietny, ale przydaloby sie wiecej fotek tak z bliska i bez lampy blyskowej.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EGONX Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Podpatruje ten twój model no i troche sie mocno świeci to pewno od lampy błyskowej . Jest fajny no i mam pytanko czy ta klima na dachu pojazdu wchodzi w skład modelu , czy sam ją skombinowałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandi Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Znaczy te na dworze były bez lampy, ale wiadomo jak to jest z chromem. Oki fotki może dzisiaj.Cieszę się, że komuś się podoba. A do opola muszę odratować podstawkę,ponieważ ucierpiała na konkursie w Krakowie. Edit. Klima pochodzi z akcesoriów Italeri tych pierwszych. Jest pomalowana na czarno, i oklejona folią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Zdaje się że maska lub/i zderzak są krzywo. Podobnie jak filtr powietrza i czemu tylko jeden, gdzie jest prawy. Na tych zdjęciach naprawdę nic nie widać. Więc ciężko coś powiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandi Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Kolego,a le czytaj, a nie tylko oglądaj obrazki. P.S. Filt już zmieniony. A co do fotek fakt- fotograafem nie jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Wydaje mi się, czy też faktycznie brakuje kloszy w reflektorach ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandi Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 Z tymi kloszami to długa historia też jest. Dwa są normalniw klejone. A w tamtych miało być oświetlenie i niestety wsadziłem diody, a z oświetlenie zrezygnowałem, diody zosatały, wklejałem je kropelką, i dookoła nich wyszedł taki ring i już tak zostało, ale myślałem czy nie wkleić na to jakiś kloszy, żeby to zatuszować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Na Amerykańcach/Australijczykach się nie znam ,ale jak dla mnie model prezentuje się git. Dorób to co trzeba dorobić i będzie gitara. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts