Jump to content

Kenworth T900 & Tank Trailer Revell.

Sandi
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich, No i baardzo krótka galeria. Dziś udało mi się wziąśc Kenia na dworek. . Postaram się dorzucić troszkę fotek.

Kto oglądał to wie o co chodzi, a kto nie to WARSZTAT jest tutaj

Jak się wyrwę na dłużej będzie więcej fot.

A tak po za tym to jeszcze brakuje kabli łączących konia z naczepą i jednego filtra powietrza, a drugi jest krzywo ale zmienię to.

I jest przerwa między zderzakiem a maską, ale to chyba maska się podniosła, albo zderzak, bo jak stoi równo to tego nie ma.

62a1c2349f80d310med.jpg

00e3884c2355a5bbmed.jpg

86abfbdb21749f3cmed.jpg

e56fb697b344c686med.jpg

f06eafd942a9932amed.jpg

8cdd52822c4fc143med.jpg

8a1021f3fdaa5483med.jpg

75ad7e5c122bee50med.jpg

A i tutaj dałem przestarzałe troszke fotki te na końcu i tam kenio ma napis Genoa,ale już go nie ma.

A tak żebyście nie zapomnieli wygląda jego podstawka.

82f41075611c75b0med.jpg

0341530ae5fafc73med.jpg

Sandi - model jest swietny, ale przydaloby sie wiecej fotek tak z bliska i bez lampy blyskowej....

Podpatruje ten twój model no i troche sie mocno świeci to pewno od lampy błyskowej . Jest fajny no i mam pytanko czy ta klima na dachu pojazdu wchodzi w skład modelu , czy sam ją skombinowałeś

Znaczy te na dworze były bez lampy, ale wiadomo jak to jest z chromem. Oki fotki może dzisiaj.Cieszę się, że komuś się podoba. A do opola muszę odratować podstawkę,ponieważ ucierpiała na konkursie w Krakowie.

Edit. Klima pochodzi z akcesoriów Italeri tych pierwszych. Jest pomalowana na czarno, i oklejona folią.

Z tymi kloszami to długa historia też jest. Dwa są normalniw klejone. A w tamtych miało być oświetlenie i niestety wsadziłem diody, a z oświetlenie zrezygnowałem, diody zosatały, wklejałem je kropelką, i dookoła nich wyszedł taki ring i już tak zostało, ale myślałem czy nie wkleić na to jakiś kloszy, żeby to zatuszować.

Na Amerykańcach/Australijczykach się nie znam ,ale jak dla mnie model prezentuje się git.

Dorób to co trzeba dorobić i będzie gitara.

Pozdrawiam