czarny1986tychy Napisano 12 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2010 Model prawie skończony. Po delikatnej polerce pajęczynki lekko zanikły ale nadal są:/ Smutne to ale już nic nieporadze. Macie fotki budy na ukończeniu , zostało jeszcze troche detali do wklejenia. Całość poskładana do kompletu za niedługo w galerii. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Wydaje mi się ze kalki wyglądają całkiem dobrze Będziesz zapuszczał linie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Niestety nie wszystkie kalki idealnie zgrały się z powierzchnią i są widoczne np. jedna z kalkomani Peugeot 206 na dachu czy Michelin na przednim zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Jakby nie były polakierowane, mógłbyś potraktować je jeszcze raz Solem, za pomocą patyczka do uszu, przestałyby się błyszczeć gdzieniegdzie; jak da radę to wypróbuj, powinno sie udać nawet na drugi dzień od położenia. Model bardzo ładny, też się przymierzam do 206, ale to jak się uporam ze wszystkim co mam rozgrzebane. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Ta wnęka to niby na koło zapasowe czy zbiornik? u mnie w 206 cywilnym koło jest pod podłogą Kalka na klamce musze zobaczyć zdjęcia oryginału ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 13 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2010 (edytowane) W cywilnym 206 koło jest w koszu pod podłogą zgadza się. Fotka kolegi Kazika pokazuje podwozie z Imprezy , a czemu poczytaj cały temat kolego to się dowiesz. Kalka na klamce ? Nie ma się nad czym zastanawiać tak było. Tyle że klamka powinna być czarna mój błąd ale spokojnie do poprawienia. Fotki z neta. Pozdro. Edytowane 13 Grudnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 i lusterka czarne u ciebie są białe chyba :P mój błąd tu są białe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 13 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2010 Nawet kiedyś klamki były czerwone, a i naklejki ich rodzaj i rozmieszczenie ulegały zmianie, np. na siatce grila ; Kronos albo 206 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Dzacek1841 sam robisz modele z kosmosu, a kolegi czepiasz się o kolor lusterek... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Dzacek1841 sam robisz modele z kosmosu, a kolegi czepiasz się o kolor lusterek... Pozdro ale 206 to poważna sprawa Fakt, wole wersje cywilną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi