Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Model prawie skończony. Po delikatnej polerce pajęczynki lekko zanikły ale nadal są:/ Smutne to ale już nic nieporadze. Macie fotki budy na ukończeniu , zostało jeszcze troche detali do wklejenia.

Całość poskładana do kompletu za niedługo w galerii.

206002.jpg

206005.jpg

206006.jpg

206007.jpg

206011.jpg

206012.jpg

Pozdro.

Napisano

Niestety nie wszystkie kalki idealnie zgrały się z powierzchnią i są widoczne np. jedna z kalkomani Peugeot 206 na dachu czy Michelin na przednim zderzaku

Napisano

Jakby nie były polakierowane, mógłbyś potraktować je jeszcze raz Solem, za pomocą patyczka do uszu, przestałyby się błyszczeć gdzieniegdzie; jak da radę to wypróbuj, powinno sie udać nawet na drugi dzień od położenia.

Model bardzo ładny, też się przymierzam do 206, ale to jak się uporam ze wszystkim co mam rozgrzebane.

M.

Napisano

IMG_4915.jpg

Ta wnęka to niby na koło zapasowe czy zbiornik? u mnie w 206 cywilnym koło jest pod podłogą

Kalka na klamce

206005.jpg

musze zobaczyć zdjęcia oryginału ;>

Napisano (edytowane)

W cywilnym 206 koło jest w koszu pod podłogą zgadza się. Fotka kolegi Kazika pokazuje podwozie z Imprezy , a czemu poczytaj cały temat kolego to się dowiesz. Kalka na klamce ? Nie ma się nad czym zastanawiać tak było. Tyle że klamka powinna być czarna mój błąd ale spokojnie do poprawienia.

holek.jpg

0020021.jpg

Fotki z neta.

Pozdro.

Edytowane przez Gość
Napisano
Dzacek1841 sam robisz modele z kosmosu, a kolegi czepiasz się o kolor lusterek... Pozdro

ale 206 to poważna sprawa

Fakt, wole wersje cywilną