Challenger Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 challenger ale tych najlepszych modeli to nie pokazałeś hah, tylko nie chwal się za ile je kupiłeś, bo spać po nocach nie będą mogli z wrażenia Najlepszych tzn.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Jak wstawiać zdjęcia na tym forum ? Bo chciałem pokazać mojego Revell '68 Dodge Charger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Thombike, chciałem dodać że widziałem takiego samego Pontiaca Firebirda jak ten z Foose'a na żywo tylko w wersji cywilnej, a jeśli z felgami jest jak mówisz, to zamontuje inne bo mam tego pełno. A poza tym jak Ci się nie podoba co Foose robi z klasykami to dobrze, ale ja mam takie zdanie że jednak tuning amerykańskich aut wygląda nieżle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Dla mnie fajnie wygląda edytowanie postów zamiast klepanie jednego pod drugim. Fajny model. Ma nawet sporo dodatkowych części . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Jeśli ktoś byłby zainteresowany "Dodge Charger '68 Revel 2 in 1" w foli (wersja US), który jest prezentowany tutaj, to rozstanę się z nim za 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witoldw Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Mam parę dodge'ow zakupionych swego czasu na ebay'u. Coś pięknego, nie dawno wróciłem do polski, także niedługo wstawię zapewne swoje boxy. Ogółem sklejam głównie stare auta, pozwala mi się to odstresować po codziennej ciężkiej pracy. Jakby ktoś by zainteresowany mogę podesłać na priva dane do użytkownika, z którym handluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi