Moses Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 I teraz ta woda to jest woda Zdradź tajemnicę czy skorzystałeś z materiałów które Ci podesłałem czy może poszedłeś inną drogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Wszystko jest na jak najlepszej drodze do fajnego efektu końcowego. Na jaki kolor wykończysz Tabliczkę i podeścik pod nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Hej! Zdradź tajemnicę czy skorzystałeś z materiałów które Ci podesłałem czy może poszedłeś inną drogą? Artykuł przeczytałem ale jednak popróbowałem własnych sposobów oraz specyfików Metodą prób i błędów jakoś udało się osiągnąć to co teraz widać. Niemniej dzięki za maila! Na jaki kolor wykończysz Tabliczkę i podeścik pod nią? Sam jeszcze nie wiem. Myślałem nad dwoma opcjami: drewniany lub szary a'la beton. Dziś mam dzień wolny więc Lublin pewnie wyląduje w galerii Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam ponownie! Dziś galerii jednak nie będzie. Trzeba poczekać do jutra. Musi wyschnąć masa akrylowa którą uzupełniłem prześwity między pływakami a wodą. Wszystko gotowe w 99%. Zamieszczam jedną fotkę jako zwiastun Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Piękna robota Tylko scenka aż się prosi o figurki... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Hej! MrDyzio! Figurki może kiedyś przy jakimś innym projekcie A tymczasem zapraszam do galerii --> viewtopic.php?p=350271#350271 Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi