Vybor89 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Przedstawiam kolejne cudo amerykańskiej motoryzacji w mojej kolekcji: Plymouth GTX 1971 Revell 1:24 Zawartość pudła: Instrukcja: Zarys przyszłego projektu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 No no, piękny klasyk Sam chętnie bym takiego skleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Stary dobry Monogram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Hmm, niby rozbudowany a ubogi. Niby silnik jest, a jest go tam tyle, co by prawie nie było Ale znając ciebie, to raczej się postarasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Fajny klasyk czekam z nie cierpliwościom na warsztacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Ale znając ciebie, to raczej się postarasz Smile Thx. Na razie prace wstrzymałem gdyż naszła mnie wizja na Chevelle które jest już na ukończeniu.... trafi później do Projektu Tuning Dla zainteresowanych: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=514610338&albumId=897860 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Piękne wozidło, ostatnio coraz częściej mam ochotę skleić podobnego. Pozwolę sobie na mały off-top, czy jest jakiś model Chevrolet Monte Carlo poza wyścigówką z AMT oczywiście chodzi o tego z początku lat '70tych Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 Piękne wozidło, ostatnio coraz częściej mam ochotę skleić podobnego. Pozwolę sobie na mały off-top, czy jest jakiś model Chevrolet Monte Carlo poza wyścigówką z AMT oczywiście chodzi o tego z początku lat '70tych Pozdr. Witam. Owszem jest na przyklad taka wersja Monte Carlo: http://cgi.ebay.com.au/AMT-70-MONTE-CARLO-SS-454-NIB-/350344189130?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51922414ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi