HubertK Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 (edytowane) Witam Wrzucam in-boxa Liberatora, którego nabyłem jakiś czas temu. Kiedyś go może złożę pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Witaj HubertK Twoje fotki naruszaja regulamin forum. Wstaw w kolejnym poscie takie o odpowiednich wymiarach (lub jako miniatury) to je podmienie. W przeciwnym wypadku bede zmuszony zamknac temat. 9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 800 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Wiecej: viewtopic.php?t=21118 Wiecej: viewtopic.php?t=40 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 Witaj, wstawiłem miniaturki, bo póki co nie mam czasu na zmianę rozdzielczości. Najwyżej kiedyś w wolnej chwili jak się tym zajmę to dam znać Przepraszam za naruszenia, ale po prostu zapomniałem Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Spoko, dzieki. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi