HubertK Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 (edited) Witam Wrzucam in-boxa Liberatora, którego nabyłem jakiś czas temu. Kiedyś go może złożę pozdrawiam Edited July 18, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Witaj HubertK Twoje fotki naruszaja regulamin forum. Wstaw w kolejnym poscie takie o odpowiednich wymiarach (lub jako miniatury) to je podmienie. W przeciwnym wypadku bede zmuszony zamknac temat. 9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 800 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Wiecej: viewtopic.php?t=21118 Wiecej: viewtopic.php?t=40 Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HubertK Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Witaj, wstawiłem miniaturki, bo póki co nie mam czasu na zmianę rozdzielczości. Najwyżej kiedyś w wolnej chwili jak się tym zajmę to dam znać Przepraszam za naruszenia, ale po prostu zapomniałem Pozdrawiam Hubert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Spoko, dzieki. Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts