wojtek Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Panther ausf. A z Dragona. Dodałem tylko siatki na grile i wykonałem średnio udany zimmerit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Na niemieckim sprzęcie to się za bardzo nie znam,ale mi się podoba ta panterka.Ten wafelkowy zimmerit to sam robiłeś.Co ci mogę doradzić.Nie wiem czy używałeś zmiękczaczy jak kładłeś kalkę.Na takich powierzchniach jak na tym zimericie to lepiej stosować.Wtedy kalka ładnie wchodzi w rowki.Chodzi mi o Sol I i II.Albo numery samemu spróbować pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Mnie tam ten zimmerit się podoba, własnie taki też robię. Lepszy własny średnioudany, niż perfekcyjny (aż za bardzo szablonowy) gotowiec. W końcu jak ktos ręcznie nakładał szpachlą to nie mierzył kwadracików. Co do kalek, siadają ładnie na sidoluxie, tylko ta technika trzeba delikatnie, żeby kalki nie uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Całkiem niezła. Domyślam się, że znając ciebie zawieszenie ruchome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Obawiam się, że kolega Wojtek może nie odpisać. A tak przy okazji to chyba te 2,5 roku temu mało aktywne forum było, jeden komentarz do dobrego modelu Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 AAAA no rzeczywiście. Faktycznie. Nie spojrzałem na datę pierwszego posta. Przepraszam ze dołączyłem się do odgrzania kotleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi