arre Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Chciałbym przedstawić mój model. Jest to Sd.Kfz 184 Elefant, w malowaniu z Włoch z 1944 roku, pojazd oznaczony numerem taktycznym 124, pochodzący z 1.Kmp./s.Pz.Jg.Abt.653. Warsztat Model Dragon Liny - Eureka XXL Gąsienice - Friulmodel Zimmerit - Atak Italy I I trochę zabawy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Witam! Modelik fajny, klimatyczny, podoba mi się, ale.....Jak na mój gust, to za mocno upaprany błotem. Nie mam nic przeciwko błotu, ale miejscami pojazd pochlapany jest nielogicznie np: płyta czołowa upaprana do połowy, a zapas gąsienic upaprany ot tak sobie, jakoś tak dziwnie. Lina chyba niepomalowana. Tylny wózek po prawej stronie, trochę lewituje, albo nierówne podłoże. Poza tym modelik bardzo dobry, ładne kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Faktycznie ,te odpryski błota trochę przeskalowane i wyglądają jakby ktoś lepił kulki i rzucał w pojazd. N a górnej płycie widoczne wyraziste smugi a na bocznych brak.Trochę dziwny układ.Ale reszta fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi