Krzychu126 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Witam oto ukończony model! Zacznę od wyjaśnienia, otóż usunąłem z modelu kalkę "Toyota" na tylnej klapie i "Levin" na przednim grillu bo się nie trzymały matowej i satynowej farby, ale model na tym chyba nie stracił. Na niektórych zdjęciach maska może być krzywo i nie przylegać do kasty, po prostu nie była przeze mnie domknięta podczas robienia zdjęć. Dobra, my tu gadu gadu a chińczyki się rozmnażają Czas na sedno sprawy! Tutaj foty ze "studia" I na koniec mały fotka z małym smaczkiem dla koneserów JDMów... To że uszczelki wyglądają na zdjęciach na strasznie krzywe to wiem więc tą kwestię możemy pominąć Pozdrawiam! Bokiem albo wcale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Model ogólnie rzecz ujmując bardzo mi się podoba. Kolory są dobrze dobrane. Dużym plusem są równe przejścia pomiędzy kolorem białym, a czarnym . Kolejnym plusem jest tutaj czystość sklejenia . Uszczelki są równo pomalowane, jedynie nierówno jest tylko przy lewej krawędzi tylnej szyby. Pozdrawiam i oby więcej takich modeli . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarny1986tychy Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Naprawdę kawał dobrej roboty Elegancka Toyocina ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 No, no gratuluje pierwszego ukończonego modelu w projekcie Ogólnie nieźle się prezentuje, widać postęp w stosunku do 2CV, naprawdę miło się patrzy. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to nierówne u... sorry nic nie było no bo o moim zdaniu na temat maski to wiesz No cóż czekam więc na kolejne modele, mam nadzieje na Skylina, świetnie by się prezentował razem z hachi pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 I bardzo ładnie, nie mam czego się przyczepić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfron Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Świetna maszyna, gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Gratulacje , za ukończenie tak fajnego projektu Moje zdanie znasz . Wszystko ok'a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamit Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Fajny japoński "driftowóz" ... Gratulacje zakończenia budowy udanego modelu!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomAUG Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 No no bardzo ładna Toyota Podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Dzięki chłopaki Takie komentarze bardzo motywują Przy następnych modelach postaram się jeszcze bardziej bo plany na japońską motoryzację mam dość duże Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vybor89 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Jak dla mnie elegancko i z klasą. Kolejny świetny model. Czysto bez przesadyzmu, cieszę się, że zrobiłeś jednak "krzaczki". Pasują do tego modelu jak i dokładki. Efekt końcowy: Super Pozdro Bro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 No to się cieszę że się podoba "muscle bro" Czekam na twoje projekty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakoramirez Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Bardzo ładny na pewno Trueno było by fajnym dopełnieniem Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Galeria w plenerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts