Krzychu126 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Witam oto ukończony model! Zacznę od wyjaśnienia, otóż usunąłem z modelu kalkę "Toyota" na tylnej klapie i "Levin" na przednim grillu bo się nie trzymały matowej i satynowej farby, ale model na tym chyba nie stracił. Na niektórych zdjęciach maska może być krzywo i nie przylegać do kasty, po prostu nie była przeze mnie domknięta podczas robienia zdjęć. Dobra, my tu gadu gadu a chińczyki się rozmnażają Czas na sedno sprawy! Tutaj foty ze "studia" I na koniec mały fotka z małym smaczkiem dla koneserów JDMów... To że uszczelki wyglądają na zdjęciach na strasznie krzywe to wiem więc tą kwestię możemy pominąć Pozdrawiam! Bokiem albo wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Model ogólnie rzecz ujmując bardzo mi się podoba. Kolory są dobrze dobrane. Dużym plusem są równe przejścia pomiędzy kolorem białym, a czarnym . Kolejnym plusem jest tutaj czystość sklejenia . Uszczelki są równo pomalowane, jedynie nierówno jest tylko przy lewej krawędzi tylnej szyby. Pozdrawiam i oby więcej takich modeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Naprawdę kawał dobrej roboty Elegancka Toyocina ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 No, no gratuluje pierwszego ukończonego modelu w projekcie Ogólnie nieźle się prezentuje, widać postęp w stosunku do 2CV, naprawdę miło się patrzy. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to nierówne u... sorry nic nie było no bo o moim zdaniu na temat maski to wiesz No cóż czekam więc na kolejne modele, mam nadzieje na Skylina, świetnie by się prezentował razem z hachi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 I bardzo ładnie, nie mam czego się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyfron Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Świetna maszyna, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Gratulacje , za ukończenie tak fajnego projektu Moje zdanie znasz . Wszystko ok'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Fajny japoński "driftowóz" ... Gratulacje zakończenia budowy udanego modelu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 No no bardzo ładna Toyota Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Lipca 2010 Autor Share Napisano 23 Lipca 2010 Dzięki chłopaki Takie komentarze bardzo motywują Przy następnych modelach postaram się jeszcze bardziej bo plany na japońską motoryzację mam dość duże Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 Jak dla mnie elegancko i z klasą. Kolejny świetny model. Czysto bez przesadyzmu, cieszę się, że zrobiłeś jednak "krzaczki". Pasują do tego modelu jak i dokładki. Efekt końcowy: Super Pozdro Bro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Share Napisano 28 Lipca 2010 No to się cieszę że się podoba "muscle bro" Czekam na twoje projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Bardzo ładny na pewno Trueno było by fajnym dopełnieniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 22 Grudnia 2013 Share Napisano 22 Grudnia 2013 Galeria w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi