Paweł S Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Witam czy ktoś może wie coś więcej o zestawie Tamiy o numerze katalogowym 60701. Konkretnie chodzi mi o to w jakim stopniu przypomina on polskie maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Nic nie wiem na temat tego zestawu. Ale Ja polecam zestaw od Mastercrafta z F-16 jest dobrze nawet wykonany przyjemnie go mi się sklejało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Nic nie wiem na temat tego zestawu. Ale Ja polecam zestaw od Mastercrafta z F-16 jest dobrze nawet wykonany przyjemnie go mi się sklejało:) Nie porównuj zestawu tamiya z mastercraftem, różnica wykonania jest taka jak porównać rów mariański z mount everest. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 A czy ja porównuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Polecasz zestaw Mastercrafta, a kolega pyta sie o firme tamyi. Dla mnie jest w pewnym sensie porównanie. Żeby odwzorować z zestawu mastercraftu jakikolwiek model, trzeba się naprawde namęczyć. Pozd:Arek17 PS. Jeżeli Cie uraziłem to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Nic nie wiem na temat tego zestawu. Ale Ja polecam zestaw od Mastercrafta z F-16 jest dobrze nawet wykonany przyjemnie go mi się sklejało:) To po co się wypowiadasz? Tamiya 60701 jak i Matercraft który poleciłeś mało przypominaja naszego block 52. W 1/72 revell (raczej tylko allegro) block 50/52 lub Academy KF-16C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 To to sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystyna_z_gazowni Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 czy to napewno dział 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi