kornik_69 Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Może i się czepiam, ale widzę tu niekonsekwencję. Tak jak powiedziałem, sklejaj jak chcesz, ale jeśli wystawiasz model na publicznym forum to musisz się liczyć z tym, że będzie krytyka. Nie piszę tego po to, żeby zrobić Ci przykrość, albo rugać Cię dla własnej przyjemności, ale dlatego żeby Ci doradzić, żebyś na przyszłość uniknął błędów. Co Ty zrobisz z tą wiedzą to już Twoja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2010 I już na początku napisałem, że krytykę doceniam, ale tylko krytykę konstruktywną( nie mówię, że twoja taką jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 I już na początku napisałem, że krytykę doceniam, ale tylko krytykę konstruktywną( nie mówię, że twoja taką jest). No jeżeli rad dotyczących przechowywania części szklanych, kolejności wklejania elementów podatnych na urwanie czy zgubienie oraz takich mających na celu zachęcenie Cię do przygotowania powierzchni przed malowaniem nie uważasz za konstruktywną krytykę, to nie wiem jaka powinna ona według Ciebie być. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2010 "nie mówię, że twoja taką jest" To co podałeś własnie jest tą konstruktywną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 I już na początku napisałem, że krytykę doceniam, ale tylko krytykę konstruktywną( nie mówię, że twoja taką jest). Messershmitt1996 weź to napisane przez ciebie zdanie przeczytaj ze dwa razy. Potem pójdź na spacer się dotleń, po powrocie przeczytaj znowu parę razy. A jak już dojdziesz o co ci chodziło to się podziel swymi przemyśleniami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Co do wypadków... ww oszklenie zostało ubrudzone klejem modelarskim. Na oczyszczenie go niema szans, a uszkodzenie jest obszerne. Nie da się tego zamalować?? Zapoznaj się z wątkiem: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=10994&postdays=0&postorder=asc&start=315 i naprzód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Wielkie dziekuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi