knightrider Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Dzisiaj na innym forum znalazłem taki oto link. http://modelar.republika.pl/Aerograf_modelarski_budowa_aerografu.htm Jest to instrukcja, jak zrobić samemu aerograf. Jak skończe swój to wam pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Takie urządzenia budowałem 35 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Na podstawie instruktarzu zamieszczonego w Mlodym Techniku - jakos w latach 80-tych. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 A maz moze instrukcje, albo podaj numer młotego technika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Wlasciwie to moderator powinien wyedytowac Twoj ostatni post knightriderze - bo tam byk na byku... Mlody Technik 1/1984 - tytul "Rozpylacz do farb i emalii" Artykul jest do przeczytania w "Archiwum" na stronie Mlodego Technika - http://www.mt.com.pl/archiwum/84-Nw-01-Rozpylacz_do_farb.pdf Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 O kurde, ale kosmos ;) MacGyver dodałby jeszcze skrzydła ze spinacza i by tym odleciał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 hahah ale ta pompka też rozbraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 knightrider Gdybyś potrzebował te metalowe "klocki" do pompki to mam gdzieś w piwnicy cały worek tego . Kiedyś na sąsiednim forum rozmawialiśmy już o tych planach. Koncepcja fajna dla majsterkowicza - taki troszkę bardziej zaawansowany Adam Słodowy . Nigdzie nie znalazłem fotek modelu pomalowanego takim wynalazkiem, a chętnie bym to zobaczył. Kiedyś, lata temu widziałem patent ze szczoteczką do zębów i grzebieniem jednak nie pamiętam gdzie bo to jeszcze epoka przed-internetowa. Jak buchnąłem aero ojcowi i go zapchałem malując F-15 to właśnie się tłumaczyłem, że tak właśnie model pomalowałem . No ale jak się ma 5 lat to różne tłumaczenia przychodzą na myśl Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi