Maciej56 Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Prawie rok temu prezentowałem ten pojazd ale po porawkach i zmianie aparatu fotograficznego zamieszczam zdjęcia lepszej jakości. Pojazd powstał na podstawie zdjęcia a teraz nowe zdjęcia proszę o dobre słowo Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Ach zdjęcia na fotosiku, jak to fajnie otworzyć 6 zdjęć naraz i usłyszeć ryk 6 reklam nowego filmu naraz z przesunięciem o ułamki sekundy ;) Bardzo fajnie wykonany zimowy kamuflaż, podoba mi się malowanie. Trochę na zbiornikach wychodzą ślady łączenia połówek, zwróć na przyszłość na to uwagę. Kalka na wieży delikatnie się błyszczy, szczególnie ta czerwona po lewej - dawałeś jakieś płyny zmiękczające? Lakierowałeś ją potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 reggy jeżeli korzystasz z firefoxa to doinstaluj sobie Adblock Plus i po problemie z fotosikiem jak i wszelkimi wyskakującymi duperelami, znajdziesz na necie albo ichniejszej stronie (a jak nie korzystasz - to zacznij ) a model bardzo ciekawie wykonany, podoba mi się to zimowe malowanie (jedyny felerek jakiego widze to coś gąsienice nie tak z przodu się ułożyły) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi