Skocz do zawartości

[Galeria] Toyota Chaser JZX 100 1/24 Aoshima

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po wielu bojach udało mi się wreszcie skończyć Toyote Jakoś udało mi się zrobić większość z zaplanowanych przeróbek. I co najważniejsze wyszło dokładnie tak jak sobie wyobrażałem

obraz270i.jpg

obraz271xf.jpg

obraz273y.jpg

obraz274x.jpg

obraz275.jpg

obraz276.jpg

obraz279j.jpg

obraz282y.jpg

obraz285o.jpg

obraz286z.jpg

obraz287t.jpg

Napisano

Bardzo ładny model, czyściutki i lakierek miodzio!! Gratulacje!!

Napisano

Wow nie wiedziałem że takie cacko Ci wyjdzie . Czystość linii, oraz wykonania na wysokim poziomie , trzymaj tak dalej.

Napisano

Świetny model.

Niby bez fajerwerków jeśli chodzi o "tjuning" ,ale ma to "coś" co przyciąga oko Gustowny kolorek , przyciemnione szkła, ciemny kolor felg - super efekt

Pozdrawiam.

Napisano (edytowane)

Coś tu długo cicho było No ale jak się odezwałeś to od razu ze skończonym modelem. A samochodzik naprawdę ładny ma swój styl, nie przesadziłeś z tuningiem. Całkiem ładnie wyszły te przyciemnienia, zwłaszcza na światłach. Chciałbym się do czegoś przyczepić... o przednie prawe koło jest chyba trochę krzywo Planujesz jeszcze jakieś projekty? bo naprawdę masz talent do tego, co już parę razy pokazałeś

Edytowane przez Gość
Napisano

Nie udzielam się specjalnie w tym projekcie grupowym, ale bardzo fajnie ogląda się te wasze przerobione maszynki. Twoja "szara eminencja" pomimo, że może nie bije po oczach kolorami, naklejkami, "wing commanderami" i tym podobnymi atrakcjami, prezentuje się bardzo fajnie i realistycznie. Przedstawia, to co dla mnie osobiście jest bardzo ważne w cywilnych modelach osobówek, a mianowicie samochód, jaki mógłby pojawić się na jednej z naszych ulic.

Gratuluję i pozdrawiam!

Kornik

Napisano

Dzięki za takie pozytywne komentarze Nawet się nie spodziewałem że wam się spodoba. Co do następnych projektów to może zrobię jeszcze Nissana Skyline R34 M-Spec Nur. O ile czas mi pozwoli

Napisano

Model bardzo mi się spodobał. Jest świetny. Idealnie połączyłeś dwa style. Czy mógłbyś zrobić foty na dworze, od razu by fajniej wyglądało.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Moim zdaniem pierwsze koła prezentowały się o niebo lepiej. Ale to tylko moje zdanie ty tu rządzisz .

Napisano

Ufff . I co, będziesz robił jakiś drugi model w projekcie? Byłoby fajnie, bo ta Toyka jest super .

Napisano

W sumie mam Nissana Skyline R34 ale chyba na razie nie będzie go w następnym projekcie grupowym bo zupełnie nie mam czasu codziennie 30 km do szkoły

• 6 months later...