TomAUG Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Po wielu bojach udało mi się wreszcie skończyć Toyote Jakoś udało mi się zrobić większość z zaplanowanych przeróbek. I co najważniejsze wyszło dokładnie tak jak sobie wyobrażałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Model robi niezłe wrażenie. Bardzo fajnie wygląda w tych kolorach. Bardzo ładnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Bardzo ładny model, czyściutki i lakierek miodzio!! Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Wow nie wiedziałem że takie cacko Ci wyjdzie . Czystość linii, oraz wykonania na wysokim poziomie , trzymaj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Świetny model. Niby bez fajerwerków jeśli chodzi o "tjuning" ,ale ma to "coś" co przyciąga oko Gustowny kolorek , przyciemnione szkła, ciemny kolor felg - super efekt Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Coś tu długo cicho było No ale jak się odezwałeś to od razu ze skończonym modelem. A samochodzik naprawdę ładny ma swój styl, nie przesadziłeś z tuningiem. Całkiem ładnie wyszły te przyciemnienia, zwłaszcza na światłach. Chciałbym się do czegoś przyczepić... o przednie prawe koło jest chyba trochę krzywo Planujesz jeszcze jakieś projekty? bo naprawdę masz talent do tego, co już parę razy pokazałeś Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Gdybyś włożył VIP-owskie felgi to wyglądałby znacznie lepiej, choć i teraz robi pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Nie udzielam się specjalnie w tym projekcie grupowym, ale bardzo fajnie ogląda się te wasze przerobione maszynki. Twoja "szara eminencja" pomimo, że może nie bije po oczach kolorami, naklejkami, "wing commanderami" i tym podobnymi atrakcjami, prezentuje się bardzo fajnie i realistycznie. Przedstawia, to co dla mnie osobiście jest bardzo ważne w cywilnych modelach osobówek, a mianowicie samochód, jaki mógłby pojawić się na jednej z naszych ulic. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 11 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Dzięki za takie pozytywne komentarze Nawet się nie spodziewałem że wam się spodoba. Co do następnych projektów to może zrobię jeszcze Nissana Skyline R34 M-Spec Nur. O ile czas mi pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Na prawdę bycze auto tylko pozazrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyfron Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Jest co oglądac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damex Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Model bardzo mi się spodobał. Jest świetny. Idealnie połączyłeś dwa style. Czy mógłbyś zrobić foty na dworze, od razu by fajniej wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Parę fotek na powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Świetna sprawa. Może jeszcze jakieś fotki na asfalcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 20 Września 2010 Autor Share Napisano 20 Września 2010 Z felgami od Skyline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 To trwałą zmiana czy tylko na przymiarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 21 Września 2010 Autor Share Napisano 21 Września 2010 Chciałbym żeby była trwała ale chyba nie wyda bo do R34 nie będzie szpulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Moim zdaniem pierwsze koła prezentowały się o niebo lepiej. Ale to tylko moje zdanie ty tu rządzisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Aaaa, zdejmij te fele! Popieram Bartka. Nic nie mogę narzucić, ale zdejmij je! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 21 Września 2010 Autor Share Napisano 21 Września 2010 To tylko przymiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Ufff . I co, będziesz robił jakiś drugi model w projekcie? Byłoby fajnie, bo ta Toyka jest super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 22 Września 2010 Autor Share Napisano 22 Września 2010 W sumie mam Nissana Skyline R34 ale chyba na razie nie będzie go w następnym projekcie grupowym bo zupełnie nie mam czasu codziennie 30 km do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 22 Września 2010 Autor Share Napisano 22 Września 2010 Ale koło wakacji zrobię coś naprawdę grubego Już mam koncepta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Nie, do ratusza to prosto i na światłach w lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi