Szymeeeek Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Proszę o ocene mojego peterbilta 377A/E italeri (prosze o sugestie i surowy wymiar kary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Na podstawie jednej fotki raczej trudno ocenić model (w drugim linku nie ma fotki), zapodaj wiecej zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 No ładny ale fotek mogłoby być więcej Na grillu są jakieś białe plamy chyba od kleju jeśli się nie myle Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 No jak na pierwszego trucka to nie jest aż tak źle (ale mogłeś się bardziej przyłożyć). Po dwóch fotkach trudno go oceniać (daj więcej zdjęć i postaraj się o troszkę lepszą jakość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 macie racje te biale plamy to klej,czemu sadzicie ze moglbym sie bardziej przylozyc jesli tak piszesz to podaj konkretny powód. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8891eaca9c85af62.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b07cc03ac1474f24.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Pewnie nie zwróciłeś uwagi na siodło, ale masz je przyklejne tyłem do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Ojjj saxot! Już Ci zwracałem na to uwagę, jak jeszcze mi dałeś fotki robione telefonem Białe plamy przy grillu są faktycznie. U mnie także się pojawiły w pierwszym modelu, ale zdaje się nie były aż tak widoczne. Ogólnie jest całkiem ok Wielki plus za to, że już pierwszy model w dużym stopniu malowałeś. Musisz nauczyć się używania mniejszej ilości kleju, ale skuteczniej. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 siodlo jest juz zmienione (nie bylo przyklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Nie no nikt cie nie będzie karał Model nie należy do najłatwiejszych, duże brawa za wykonanie Jak już odstawisz go na półkę to biegnij do sklepu po następny. Człowiek się jednak uczy na błędach i żeby wykonać mistrzowski model musisz jeszcze kilka skleić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Elefantes DZIĘKI ZA OPINIE.Jaki model polecił byś jako drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Jaki model polecił byś jako drugi Z góry przepraszam, że się wtrącam w pytanie, które było zadane do Elefantesa saxot ja osobiście poleciłbym albo MAN TGA albo Volvo VN 780. Są proste w montażu, nie mają porażającej ilości szczegółów a i tak ładnie prezentują się na półce. Ja jako pierwsze trucki kleje właśnie te mimo że z modelarstwem miałem już wczesniej do czynienia z modelami pojazdów cywilnych z Tamiya, które są bardzo szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 Paffko dzieki za odpowiedz ale zrobilem juz zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 saxot nie ma problemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Paffko dzieki za odpowiedz ale zrobilem juz zakupy A może pochwalisz się nam co kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 A pochwale sie kupiłem Mercedesa Actrosa i naczepe cargo(tą z babką co ma cycki gołe),oraz farbki i sp reje .Za to wszystko dałem 270zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 naczepe cargo(tą z babką co ma cycki gołe), że w sensie Queen Of The Wolfes ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 tak to wlasnie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi