matejson Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Hey, Rozpoczynam właśnie nowy projekcik. Będzie fajny, miły i szybki, bo model to nowa Tamiya w 1/48. Przesympatyczna cytrynka prezentuje się świetnie, na upartego można kilak elementów poprawić, ale aż szkoda nie skleić tego prosto z pudła . Na poczatek boxart: A oto wypraski: Jako pierwsza 48 nadaje sie idealnie na rozgrzewke przed poważniejszymi 48 Pomaluje moją cytrynke na pz grey, ale zamierzam zrobić jeszcze jednego Citroena i będzie w jakimś ładnym kamo. Budowe zaczynam jeszcze dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 No to siadam na kanciapie i czekam na relacyjke, tym bardziej że mój tato jezdzi cytrynką i az naszła mnie chęć na sklejenie podobnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 No i modelik sklejony w dwie godzinki... 8-) Pokusiłem się o wywiercenie wydechu. Teraz pomalować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Dosyć szybko poszło ci sklejanie. Może o tym wiesz, ale nie usunąłeś szwy na tylnich nadkolach Zobaczymy jak wyjdzie malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Szybko ci poszło, a z tym wydechem do dobra rzecz. Ciekawe jak wyjdzie ci malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 10 Marca 2007 Autor Share Napisano 10 Marca 2007 gdyby tak troszkę więcej czasu to bym juz dawno skończył tą cytrynke... :> I jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solbus Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Smutna taka ta cytrynka. Wszystko szare, siedzenia mogłeś zrobić w innym jakimś kolorze. Domaluj jej kilka kolorowych szczegółów na zewnątrz i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 10 Marca 2007 Autor Share Napisano 10 Marca 2007 przecież nieskończona....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solbus Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 No chyba że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 31 Marca 2007 Autor Share Napisano 31 Marca 2007 Witam, Ciągnie się ten szybki projekcik ciągnie ale powinienem go skończyć w ten łykend Model dostał kalki, porobiłem trochę odprysków i zacieków, zapuściłem w zakamarki, siedzenia też pomalowane ale nie skończone. Muszę jeszcze krawędzie porozjaśniać, dać szyby i pora na brudzenie. Macie jakieś propozycje jak go usyfić Myśle że przykurze go tylko delikatnie z dołu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Planujesz dać cytrynę na jakąś dioramkę bo jeżeli nie to na Twoim miejscu dałbym piękny lśniący lakierek W końcu to nie czołg na poligonie, nawet w czasie wojny jeździły czyściutkie i zadbane limuzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Model gotowy. Zapraszam do galerii. viewtopic.php?p=35203#35203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi