Vero Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Powrót po 5 latach Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Uważam model za w pełni dojrzały można się za niego brać śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Akurat - amatorszczyzna. Mój Mig za którego się wziąłem już prawie kończy studia. Ta Merkava jeszcze w przedszkolu ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Nabrał mocy urzędowej ;) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi