Mark666 Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Wszystko zależy od poniedziałku i mieszalni lakierów , oraz kalek. Te poprostu muszę dorobić : http://www.neoplan.info/cityliner2006_gallery/neoplan%20cityliner%202006_112.jpg http://www.neoplan.info/cityliner2006_gallery/neoplan%20cityliner%202006_97.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Fajne kalki, ale może zamiast fiolety czarny metalik .Taka moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Fioletowy też będzie się zacnie prezentował na Neoplanie. Pewnie już Neoplan przebił wszystkich, ale też jestem za Neoplanem. W końcu mój kolega też ma Neoplana, ale w 1:1. Tylko, że dużo starszego Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalcytek Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Neo !! Boski bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Przyznaj się - chciałeś pochwalić się magazynem - a przy okazji zadać pytanie "co dalej"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Przyznaj się - chciałeś pochwalić się magazynem - a przy okazji zadać pytanie "co dalej"... No niekoniecznie, ale naprawdę nie miałem koncepcji . Miałem ochotę na każdy z nich, tylko tu zaistniało słynne powiedzenie o osiołku i o tym co mu tam dano Ale koniec wątku, czas na Neo Szacun Wszystkim za poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Wszystko zależy od poniedziałku i mieszalni lakierów , oraz kalek. Te poprostu muszę dorobić : ja kiedyś myslałem o takim Neoplanie w barwach jakiegoś klubu czy reprezentacji, trzeba by tylko znaleźć czy jakieś go używały. Może się skusisz na taki pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Wszystko zależy od poniedziałku i mieszalni lakierów , oraz kalek. Te poprostu muszę dorobić : ja kiedyś myslałem o takim Neoplanie w barwach jakiegoś klubu czy reprezentacji, trzeba by tylko znaleźć czy jakieś go używały. Może się skusisz na taki pomysł He he jakby nasze chłopaki z Motoru go mieli , tylko gdzie wozili by te motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalcytek Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Jakie motocykle Widze czarny fan Ja jednak bym go z robil w barwach motoru lub wschodniej hordy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi