MICHAŁ R Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Chciałbym przedstawić swoją pierwszą na taką skalę zbudowaną dioramę . Wykorzystane zestawy to :t-34 Zvezdy i figurki Academy (nr.kat.ACA-1379) . Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) Mnie się podoba, dla mnie bomba, Nie wiem tylko czemu ale kuje mnie w oczy ten hełmofon na włazie. Pomaluj też szkiełka na lornetce, fajnie będzie wyglądało, zrób takie małe srebrne np. punkciki bo trochę dziwnie jak taka cała czarna Ogólnie to dioramka naprawdę jak dla mnie wypas. Fachowcy pewnie się coś więcej zauważą, ale aż tak dobry nie jestem Kolejna zapewne będzie Mega wypas. powodzenia ps. bardzo fajowsko przybrudziłeś koła na teciaku. podoba mi się Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Pomysł dobry,wykonanie,no cóż nie jest złe jak na pierwszy raz.Tylko figurki kiepskie,ale chyba jak tak na nie patrze, zestaw wyjściowy Academy był beznadziejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHAŁ R Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Dziękuje za komentarze . Wszystkie uwagi wykorzystam przy następnym projekcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Mniejszych fotek nie dało rady wstawić ? Wybacz ale w takiej rozdzielczości to szybciej na awatara się nadają aniżeli do galerii :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHAŁ R Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi