Dzacek1841 Napisano 14 Października 2010 Autor Share Napisano 14 Października 2010 myślałem żeby actrosa na biało pomalować ^^ może dam biały podkład i bezbarwny lakier? Uff z malowaniem cysterny poszło wzrowo:D Jak zmatowiłem czerwoną naczepę, pomalowałem, wyszło jeszcze gorzej ;| jutro po pracy dokleję resztę pierdółek i nałożę kalkę Zestawienie z naczepą lepioną lata temu Zamiast osłon międzyosiowych chce zrobić zabudowe na wzór paleciary ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 E mi się podobna trochę ciemno, ale fajnie, pasowała by biała kalka z napisem "spirytus" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Nie śledzę relacji na relacji bieżąco, ale widzę cały czas różne odcienie na masce i na kabinie trucka. Czemu nic nie działasz w tym kierunku? I już się nie wykręcaj, że to tylko na fotkach tak wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Bardziej podoba mi się ta naczepa lepiona lata temu. Na tej co teraz malowałeś przebija niebieski kolor plastiku. Poza tym Volvo strasznie popaćkane klejem- oszczędzaj go trochę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 5 Listopada 2010 Autor Share Napisano 5 Listopada 2010 Mały upgrade, NH na razie w takim stanie. Volvo FH ma już 3 osie. Dostałem od Pawła kompletne tylne mosty do Frieghtlinera, dzięki W weekend prace pójdą do przodu. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 No i powiedzcie sami, czy jasne felgi nie wyglądają dobrze? Oba te wozy wyglądały by o wiele lepiej po takiej zmianie. Powodzenia w budowie i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Oczywiście że wygląda lepiej z jasnymi felgami ale cóż inwencja własna kolegi Jacka Dzacka (ale się zarymowało nie mogłem się powstrzymać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 6 Listopada 2010 Autor Share Napisano 6 Listopada 2010 mi się wydaje zę ogulnie jasne kolory we wszystkich elementach lepiej pasują, lepiej są widoczne, ciemne się zlewa i jakoś mało widoczne (w moim przypadku to zaleta, bo baboli tak nie widać) już planuje następną ciężarówkę, tym razem bez udziwnień dźwigów miliardów ośi i cylindrów Pomaluje w jakieś jasne kolory korzystając z rad Pawła Pozdrawiam Jacenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Własnie na ciemnym więcej baboli widać a w szczególności klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 6 Listopada 2010 Autor Share Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Tak to się mniej więcej prezentuje na mojej maszynce do pisania postów nie patrzcie na światła myślalem ze te szybki lepiej zasłonią co pod nimi :P Edytowane 6 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Cześć! Nie jest żle, ale jak nie znajdziesz lepszego oświetlenia do zdjęć, to koledzy z listy się zdenerwują... OK, na zdjęciach robionych w absolutnej ciemności w ogóle nie widać baboli, ale chyba to nie jest ten kierunek o który nam chodzi Powodzenia z następnymi projektami i pozdrawiam Paweł PS. Srebrna farba jest już dla Ciebie zarezerwowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2011 ...I przy Volviakach trochę podłubałem, pomalowane klosze tylne, obrysówki, kilka detali ściągnięte z półki niedokładnie odkurzone;p Zauważyłem że FH nie ma na kabinie żadnych obrysówek (zamieżam to naprawić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2011 sory za pisanie pod sobą, ale nie widziałem opcji "edytuj" a chciałem się pochwalić obrysówkami na dachu, tak sobie myślę ze chyba zbyt szeroko je przykleiłem ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi