Silent Hunter Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam Jeśli jest już taki temat, to proszę o usunięcie mojego i skierowanie mnie do danego tematu. Ale przejdźmy do rzeczy. Mam takie pytanie: Jak zrobić dym na modelu, np. z rur, karabinów? Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Gdzieś kiedyś widziałem, jak ktoś zrobił dym z papierosa za pomocą niteczek z waty... Fajnie wyglądało, ale w dużej skali. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 metoda suchego pedzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Niby jak..? Może wata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 metoda suchego pedzla Dym, nie sadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silent Hunter Napisano 1 Września 2010 Autor Share Napisano 1 Września 2010 Niestety watą nie wychodzi. Jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 http://www.milminwh.com/scalerama_smoke.htm http://www.milminwh.com/images/Scalerama/smoke-effect-sample-photo.jpg takie coś ? z tego co tam jest napisane to mikrofaza po naszemu + barwnik ale tak się właśnie tępo wpatruje w watę do filtra akwariowego i może takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Eee, jak dla mnie beznadziejnie to wygląda pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silent Hunter Napisano 1 Września 2010 Autor Share Napisano 1 Września 2010 Według mnie też. A poza tym nie o taki dym mi chodziło, tylko o zabrudzenia od rur wydechowych, karabinów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Pigment, suchy pastel, ołówek, kredka do oczy, cokolwiek czarnego co przypomina sadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Według mnie też. A poza tym nie o taki dym mi chodziło, tylko o zabrudzenia od rur wydechowych, karabinów. to kolego chodzi ci o okopcenia nie dym, a na ten temat na forum jest siła o tego typu "dymie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silent Hunter Napisano 3 Września 2010 Autor Share Napisano 3 Września 2010 Ok dzięki. Temat zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi