Silent Hunter Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam Jeśli jest już taki temat, to proszę o usunięcie mojego i skierowanie mnie do danego tematu. Ale przejdźmy do rzeczy. Mam takie pytanie: Jak zrobić dym na modelu, np. z rur, karabinów? Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj
jachud3 Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Gdzieś kiedyś widziałem, jak ktoś zrobił dym z papierosa za pomocą niteczek z waty... Fajnie wyglądało, ale w dużej skali. pzdr. Cytuj
skwercio Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 metoda suchego pedzla Dym, nie sadza Cytuj
Silent Hunter Napisano 1 Września 2010 Autor Napisano 1 Września 2010 Niestety watą nie wychodzi. Jakieś inne pomysły? Cytuj
lucass_krk Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 http://www.milminwh.com/scalerama_smoke.htm http://www.milminwh.com/images/Scalerama/smoke-effect-sample-photo.jpg takie coś ? z tego co tam jest napisane to mikrofaza po naszemu + barwnik ale tak się właśnie tępo wpatruje w watę do filtra akwariowego i może takie coś Cytuj
jachud3 Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Eee, jak dla mnie beznadziejnie to wygląda pzdr. Cytuj
Silent Hunter Napisano 1 Września 2010 Autor Napisano 1 Września 2010 Według mnie też. A poza tym nie o taki dym mi chodziło, tylko o zabrudzenia od rur wydechowych, karabinów. Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Pigment, suchy pastel, ołówek, kredka do oczy, cokolwiek czarnego co przypomina sadze. Cytuj
lucass_krk Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Według mnie też. A poza tym nie o taki dym mi chodziło, tylko o zabrudzenia od rur wydechowych, karabinów. to kolego chodzi ci o okopcenia nie dym, a na ten temat na forum jest siła o tego typu "dymie" Cytuj
Silent Hunter Napisano 3 Września 2010 Autor Napisano 3 Września 2010 Ok dzięki. Temat zamknięty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi