lucass_krk Napisano 23 Września 2010 Autor Share Napisano 23 Września 2010 technologia pochodzi od kolegi Wuwumaster i akurat tablice oraz fotel otrzymałem w stanie surowym od niego ja musiałem to tylko obrobić natomiast kratownica jest robiona na podstawie blaszek parta, druciki docięte do wymiaru naklejone na laminat, następnie wpasowane w kadłub, odrysowane wewnątrz i wklejane po sztuce do środka, przednia kratownica wyginana z drutu 0,25 mm i jeszcze nie wklejona ale to już niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 26 Września 2010 Autor Share Napisano 26 Września 2010 testowo złożyłem kadłub żeby zobaczyć czy moja dłubanina jest widoczna, nawet coś tam widać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 1 Października 2010 Autor Share Napisano 1 Października 2010 monologu cd uparłem się na zrobienie tego wnętrz i brnę dalej, na teraz skończone żebrowanie + pomalowana tablica, czarna farba bo jak p11 leżało i czekało na mnie to mi druty zaczęły rdzewieć ;) dziś po udanej reanimacji kompresorka malunek wewnętrzny + podłoga i dodatki "zamówione" przez artura_k tzn. min. spusty ckm'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 kolega małymi kroczkami ale bardzo systematycznie brnie do przodu, oby tak dalej pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 4 Października 2010 Autor Share Napisano 4 Października 2010 tia mało czasu mam i dłubię głównie po nocach, a i sam model nie jest najwdzięczniejszy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Współczuję i kibicujuę. Sam ma już za sobą jedną "siódemką" i z szafu wyglądają dwie jedenastki też z modelmastera... boję się narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 7 Października 2010 Autor Share Napisano 7 Października 2010 żeby nie było że zapomniałem kurka chciałbym na konkurs w muzeum w Krakowie skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 no ile mam czekać? .coś tam się dzieje z tym modelem czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 model się pomalował wewnątrz dzisiaj zamykam a ty pij i czekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 wnętrze skończone schnie i zamykam w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 ciemno wszędzie....głucho wszędzie....co to będzie?....co to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Łukaszu dawaj apdejt z postępów w pracach ! ambitnym podejściem zaostrzyłeś podglądającym apetyt ciekawości zapowiada się ładna 11stka pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 16 Października 2010 Autor Share Napisano 16 Października 2010 spokojnie koledzy posklejany schnie, po malowaniu dam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 ty oszustu jeden dawaj fote niepomalowanego ale już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 to masz niecierpliwcu z tzw. pól kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 26 Października 2010 Autor Share Napisano 26 Października 2010 tak to wygląda teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 kroczek po kroczku, po kroczku kroczek, a po tych kroczkach następny kroczek - i tak do przodu do szczęśliwego finału ciśnij ciśnij! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 que lento tu eres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leta Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Witam! Właśnie sam kończę moją P.11 ale po malowaniu stwierdziłem, że przydałoby się w tym modelu zeszlifować tą obwódkę kokpitu. To chyba imitacja obicia skórzanego, ale jest mocno przesadzona. Ja u siebie już tego ruszał nie będę ale u Ciebie chyba nie jest za późno. Pozdrawiam i kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 27 Października 2010 Autor Share Napisano 27 Października 2010 zostawiam jak jest, czasem można popsuć przeginając w którąś ze stron, ukryje to malunkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Sprawdź PW. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi