kapral Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Witam wszystkich. To mój świeżo skończony model. Z takich oto składników: Poskładałem taki produkt finalny: Jak wyszło oceńcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Super model, Super podstawka. Szlauch z cieknącą wodą powala. Uważam że Naprawdę świetne wykonanie, całości. Gratuluję pomysłu. Ps. sugerowałeś się jakąś fotą, że taki pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarret Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Witam! Bardzo mi się podoba! Jak, z czego zrobiłeś podłoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 9 Września 2010 Autor Share Napisano 9 Września 2010 Dziękuję za pierwsze opinie. dr.watson, nie, to nie na podstawie jakiegoś zdjęcia. Po prostu sięgnąłem do wspomnień z okresu służby wojskowej. Nieraz widziałem jak pancerni myli maszyny po powrocie z poligonu. Oczywiście wtedy nie T-72, ale T-55. Yarret, podłoże zrobione z płyty kartonowo-gipsowej. Zerwany papier i obróbka cienkim śrubokrętem i pilnikiem. Potem akwarelka i pigmenty i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Naprawdę rewelacja, coś zupełnie nowego, innego. Chodzi mi o całość z podstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Widziałem ten model na wystawie w Jaworznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Ciekawy ale nie powalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi