Leta Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Witam! Przedstawiam mojego potworka wykonanego na podstawie modelu kartonowego FlyModel nr 77. Wykonany z płytek polistyrenu, strzykawek (silniki) oraz innego złomu modelarskiego. Model ma wiele niedoskonałości i wiele rzeczy można by było dodać/zmienić, ale szczerze to wykonywanie modeli od podstaw mi się na chwilę obecną przejadło. W modelu zrobiło się trochę ciasno pod skrzydłami. Sugerowałem się rysunkiem z "Lotnictwa" no i wyszło jak wyszło. Szkoda tylko, że Skorpion to s-f a nie realna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 O yeah Świetny jest Galeria rychło w czas. Właśnie nabieram weny na skończenie mojej wersji tej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Artoor, a ty nie robisz przypadkiem wersji odrzutowej? Gdzieś na zachodnim forum widziałem relacje i nawet miałem ochrzanić autora za to, że u nas nic nie pokazał. Jeśli relacja była twoja to czuj się ochrzaniony BTW mam rysunki w trzech rzutach obu skorpionów jakby ktoś potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Jeśli mowa o tej co wygląda jak pomniejszony SR-71 to czuję się ochrzaniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Fajna maszynka, szkoda że skończyło się na projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Witaj! szacun za model od podstaw zrobiony, piękny, ja mam z żywicy w 1:72 i czekam na natchnienie aby go ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi