Archelaos Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Witam! Przedstawiam skończonego Allozaura, skala 1:35. Model robiony od początku do końca samodzielnie. Klejony z miliputa i Green Stuffu, malowany farbami Vallejo Za zdjęcia dziękuję Wojtkowi Fajdze, moje umiejętności w tej dziedzinie są ... lepiej nie mówić. Model żywiczny tego allozaura jak i utahraptora można nabyć, info tutaj: dinozaury 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Witam. Gratulacje ukończenia gada, jako że w całości zrobiony od podstaw to u mnie masz +5 i . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Witam. Skala 1:35, a możesz podać wymiary w cm . A co do efektu końcowego to zaje***ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Przepiękne. Już czekam na raptorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 17 Września 2010 Autor Share Napisano 17 Września 2010 Oba dinozaury mają ok. 20 cm długości, allozaur jest nieco większy. Na wysokość, dolną szczękę ma na wysokości głowy figurki 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 W dniu dzisiejszym otrzymałem przeyłkę od Ciebie. Zapakowana pancernie, nic nie miało prawa się uszkodzić. Sam odlew - po prostu REWELACJA. Żadnych zbędnych nadlewek, elementy pasują do siebie wyśmienicie, detale powalają, zwłaszcza czuprynka dinka i uzębienie. Nie jedna "renomowana" firma mogła by brać od Ciebie przykład ! Na prawdę jestem bardzo zadowolony z figurki i natychmiast Utahraptor trafia na warsztat. Inne projekty poczekają Oczywiście tak jak obiecałem, będzie i warsztat, ale wcześniej dam inbox A co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KędzioR_vo Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Widziałem dinozaura ostatnio na żywo na Gdańskiej Morenie - bardzo ciekawy model, przykuwa uwagę Niestety stał nieco z tyłu i nie mogłem się dobrze przyjrzeć... Teraz, patrząc po fotkach, to muszę przyznać, że świetna rzeźba Gratuluję uzyskania naturalnej pozy, ładnych proporcji i realistycznej faktury. Jedne, co mnie nie do końca przekonuje, to mocno pozginany ogon ;) One chyba miały raczej sztywne ogony, służące głównie jako przeciwwaga dla reszty cielska, więc IMO końcówka nie powinna być tak pofalowana... No i malowanie mogło mieć nieco mocniejsze rozjaśnienia, to by podkreśliło świetną fakturę skóry gada Aczkolwiek i tak bardzo udana miniaturka PozdRawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi