marioba Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Witam Szanownych forumowiczów! Dzisiaj przedstawiam stary model Tamiya Marder 1A2 Schützenpanzer mit Panzerabwehrsystem MILAN 1:35. Model zlepiłem jakiś czas temu. Odstał swoje na półce kilka lat bez farby i dopiero teraz został zmalowany w ramach leczenia powakacyjnej chandry. Sam model składa się jak klocki Lego. Błędy merytoryczne? Na pewno są, ale nie bardzo mnie to obchodzi. Sam model malowany jest wszystkim co miałem pod ręką. Humbrol, Pactra, Testors, Vallejo, Lifecolor, chińskie oleje i coś tam jeszcze. Całość kończona Tensocromami od Lifecolor. Manekin średnio mi się udał. Malowanie figur to nie jest chyba moja mocna strona. Zapraszam do oglądania i oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Jak dla mnie bardzo fajny. A moje manekiny są jeszcze gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Się mi bardzo model podoba. Przyłożyłeś się. Kukiełką się nie przejmuj. Model bardzo ładny. Co następne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Września 2010 Autor Share Napisano 20 Września 2010 Witam ponownie. Dzięki że model się podoba. Co następne? Właśnie dzisiaj pomalowałem Hetzera. Na półce do malowania czeka: M4A3 HVSS 105mm z lemieszem, M36 Jackson. Prawie gotowy do malowania Sturmtiger. Opel Blitz-pomalowany , czeka na wash, brudzing itp. 50% zlepienia M51, Brummbar, M4A3E2 Jumbo. Rozbabrany kompletnie Tiger DAK (fototrawionki-brrrr) oraz jeszcze to: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=19545&highlight= (dwa w jednym). 20% Crusader MkIII i do tego jeszcze osioł-napęd od włoskiej Bredy 20/65. Poza tym cała kupa pełnych pudeł...... Czasu na to nie mam i dłubię kilka modeli naraz. To moja metoda na odreagowanie i wyciszenie się. Jak mam czas to coś pomaluje i wrzucam na forum co by światu pokazać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Dzięki że model się podoba. Eee no ten A model faktycznie fajny, może anteny trochę chaotyczne ale można przymknąć na to oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Podoba mi się malowanie i eksploatacja , ludek normalny czyli ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Model ładny - więcej światła na model, nie będzie się tak zlewał z tłem. Myślę, że przez to sporo traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi