Adrianowro Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Witam Tak sobie dłubie od jakiegoś czasu po kawałeczku w przerwach pomiędzy pieluchami. Docelowo wrak porzucony i ograbiony w bliżej nie określonych naszych czasach. Stan jeszcze bardzo surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 Witam Trochę kiepskie foty ale późno się za nie zabrałem :/ Wstępne rozstawienie aktorów na scenie. Powoli powstają też resztki oporządzenia pojazdu Musze jeszcze ogon zwierzakowi dorobić , bo w zestawie nie było Pojazd jest tylko ułożony, po wstępnym malowaniu będzie zakotwiczony na stałe i dokładniej obsypany piachem. Paka na razie pusta Kiera Moje pierwsze poważniejsze zabawy z imitacją starego drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Ciekawy materiał do stworzenia dioramy ;) z chęcia obejrzę efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bearcat Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Poproszę o przepis na "postarzone" deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Hej O przepis ciężko bo improwizowałem ale farby były ostro rozrzedzone i po machnięciu na drewno ścierane szmatką i palcami - taka przecierka Drewno poszarpane ostrym nożykiem odpowiednio. Fotki trochę "po bandzie" ale po dwóch drinkach ciężko się pstryka Chciałem pokazać ogólna koncepcję wyglądu pojazdu do scenki. Zaznaczam plandeki są tylko do przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 27 Października 2010 Autor Share Napisano 27 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Zapowiada się fajny złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Przednia opona to rozumiem w piaskach pustyni zardzewiała Ciekawie się zapowiada - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Października 2010 Autor Share Napisano 28 Października 2010 Nie , korniki ją nadżarły Jeszcze nie pomalowana.. jak i inne detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Nie , korniki ją nadżarły SmileJeszcze nie pomalowana.. jak i inne detale. Wiem wiem Obdrapania robiłeś "na lakier" czy gąbka/pędzelek? Czekamy na dalsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Października 2010 Autor Share Napisano 28 Października 2010 Nie , korniki ją nadżarły SmileJeszcze nie pomalowana.. jak i inne detale. Wiem wiem Obdrapania robiłeś "na lakier" czy gąbka/pędzelek? Czekamy na dalsze efekty Lakieru w domu nie znalazłem , więc wypróbowałem sól a większe połacie maskol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 29 Października 2010 Autor Share Napisano 29 Października 2010 CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 Wielbłąd w fazie tworzenia , przy okazji znalazłem jeszcze dziurki do załatania w żywicy na pysku. Ogon i "osprzęt " na nim to samoróbka ... Pojazd jest już zamontowany na podstawce i "zasypywany " piaskiem od Valejlo Porzucona beczka ( ten kanister to przez przypadek tam leży) Na pace doszło wiadro , łańcuch ( drugi jest w skrzynce ), beczka i pamiątka po szkopie , czyli hełm Resztki siedzeń, brakuje jeszcze resztek oparć . Kabina będzie miała resztki dachu z materiału I ogólna kompozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Wszystko bardzo ładne ale jedno zastrzeżenie mam - przy takim czasie "żarcia" rdzy, myślisz, że emalia na wiaderku by się ostała? Garbus fajowy pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 Skoro na wozie ostała się farba to i na wiadrze mogła - chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 14 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2010 CD... CDN.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Bardzo ciekawie się prezentuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi