yar75 Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Model sklejony praktycznie "z pudełka".Dodałem tylko od ciebie trochę elementów dodatkowych i przerobiłem te co mi się nie podobały.Pseudo warsztat znajduje się TUTAJ Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Witam! To 1:72 ? Piękny modelik. Podoba mi się. Efektowny, fajnie pobrudzony (delikatnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Świetnie. Podoba mi się poza tym już zamówiłem ową wersję. Powiedz jak ze składalnością? Ps. Nie za "biała" ta belka z tyłu? Nie jestem expertem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Ja robię dokładnie takiego samego. Ładnie zrobiony, ale producent też podaje malowanie trójbarwne, i chyba ja tak swojego zrobię. Jeszcze jedno te fartuchy to były gumowe i pasowałoby a gdzie nie gdzie chociaż to było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 17 Lutego 2011 Autor Share Napisano 17 Lutego 2011 Świetnie. Podoba mi się poza tym już zamówiłem ową wersję. Powiedz jak ze składalnością? Ps. Nie za "biała" ta belka z tyłu? Nie jestem expertem... Składalność w sumie Ok , ale jak chcesz aby model przypominał trochę oryginał to trzeba pokombinować.Belka faktycznie za jasna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 17 Lutego 2011 Autor Share Napisano 17 Lutego 2011 pasowałoby a gdzie nie gdzie chociaż to było widać. Może go jeszcze poobijam i poobcieram.Narzazie jest za szybą bezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi