p40 Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Właśnie dokonałem zakupu tego ogromniastego śmigłowca, ale okazało się, że nie ma w nim instrukcji obsługi, ani kalkomanii. Czy ma może ktoś ten model i mógłby podesłać skany?. I jeszcze jedno pytanko. Czy może ktoś słyszał, lub może któś mu powiedział, czy są jakieś dodatki do tego modelu (żywice, blachy itp.)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKAYRAIDER Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Witam Mam tego bydlaka zrobionego, piękny model ale trzeba dużo popracować. Kupiłeś w wersji na rynek europejski czy amerykański ? W europejskiej miał malowanie ratownictwa szwajcarskiego, plus dodatki uzbrojenia. Podaj adres to skseruję instrukcję, kalki można kupić na ebayu USA albo zrobić samemu. Pozdrawiam M.W. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo1986 Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 A może by napisac do jakiejś polskiej firmy produkującej kalkomanie np techmod, o zrobienie kalek na zamowienie, moze zrobia cos takiego, part np robi blaszki na zamowienie, to kalki tym bardziej.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 A może by napisac do jakiejś polskiej firmy produkującej kalkomanie np techmod, o zrobienie kalek na zamowienie, moze zrobia cos takiego, part np robi blaszki na zamowienie, to kalki tym bardziej.pozdrawiam Można ... tylko jakie będą koszta opracowania i zrobienia takich kalek Czy to będzie opłacalne, chyba, że ładujesz w każdy model tyle kasiory, że przewyższa on 10-cio krotnie jego wartość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p40 Posted March 26, 2006 Author Share Posted March 26, 2006 Model kupiony w USA na Ebay. Oto zdjątko pudełka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p40 Posted March 26, 2006 Author Share Posted March 26, 2006 SKAYRAIDER - może zamieściłbyś fotki swojego Hueya na forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKAYRAIDER Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Nie umiem narazie tego zrobić, ale w piwnicy w moim magazynie znalazłem drugie takie cacko kompletne z kalkami i instrukcją. Wystawiłem na allegro. Jak jesteś zainteresowany to skany ci wyślę tylko podaj mi raz jeszcze swojego meila. Jak masz papier do robienia kalkomanii do drukarki atramentowej to ze skanu wyjdą dobre, można je obrobić w fotofiltrze. Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p40 Posted May 5, 2006 Author Share Posted May 5, 2006 Właśnie zauważyłem go na Allegro. Jężeli możesz zeskanować kalki i schemat malowania do będę bardzo wdzięczny. Wyślę ci maila z moim adresem. Pozdro i dzięki, dzięki bardzo za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts