skikut87 Napisano 28 Lutego 2007 Napisano 28 Lutego 2007 Co sadzicie o ty PARU zabaweczkach?? Dragon Sd.Kfz 251/9 a to jest pz IV dragon africa zostala mi w nim juz tylko wykonczeniowka a tu st tiger z tamiy wnetrze podaczas budowy niedlugo zrobie mu zdjecia jak jest skonczony i dodam jeszcze fotki 88 mm z draagonka a teraz jeden z mych pierwszych modeli w 35 ma jakeis 4 albo 5 lat produkcji italeri z waloryzacja ktora mi odlal znajomy:( robil kolekcje shermanow wiec co nieco poodbijal w silikonie kupil zywice i do przodu:) ) Cytuj
Hanys997 Napisano 1 Marca 2007 Napisano 1 Marca 2007 fajne fajne, ale to w pzIV w zakamarkach odcień nie tegez trochę jak dla mnie ... Cytuj
ShaDow FoX Napisano 1 Marca 2007 Napisano 1 Marca 2007 ten SdKfz 251/9 jest super poprostu, super malowanie, cieniowanie i brudzenie a reszta fajna Cytuj
DBauer Napisano 1 Marca 2007 Napisano 1 Marca 2007 Świetne modele . Masz ich więcej? Jeżeli tak to pokaż. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi