skikut87 Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 Co sadzicie o ty PARU zabaweczkach?? Dragon Sd.Kfz 251/9 a to jest pz IV dragon africa zostala mi w nim juz tylko wykonczeniowka a tu st tiger z tamiy wnetrze podaczas budowy niedlugo zrobie mu zdjecia jak jest skonczony i dodam jeszcze fotki 88 mm z draagonka a teraz jeden z mych pierwszych modeli w 35 ma jakeis 4 albo 5 lat produkcji italeri z waloryzacja ktora mi odlal znajomy:( robil kolekcje shermanow wiec co nieco poodbijal w silikonie kupil zywice i do przodu:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 Fajne zabaweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanys997 Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 fajne fajne, ale to w pzIV w zakamarkach odcień nie tegez trochę jak dla mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 ten SdKfz 251/9 jest super poprostu, super malowanie, cieniowanie i brudzenie a reszta fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 Świetne modele . Masz ich więcej? Jeżeli tak to pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi