Constructor Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Mam do pomalowania P-47, kupiłem już metalizer Model Mastera i rozcieńczalnik. Teraz jednak mam pewne obawy. Malwołem pędzlem i nie błyszczy się nawet po poleriowaniu. Da się coś z tego wycisnąć? Pokrycie sidoluxem coś da? Kupno alcladów nei wchodzi w grę bo kasy brak :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Po co ci rozcieńczalnik do metalizera Model Mastera ? przecież on jest jak woda. No i pędzelkiem to raczej nie pomalujesz. do metalizera to tylko aerograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Metalizer czy srebrna farbke? Metalizery, alcady - tylko aero i to z odpowiednim przygotowaniem podloza. Skad pomysl z pedzlem? Poszukaj na forum, bo tematy byly poruszane. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 Malowałem na testerze przy pomocy pędzla, chciałem zobaczyć czy to ma takie własciwości jak farby Humbrola 2XXXX. Na słoiczku jest napis - Aluminium Metalizer. Kupiłem rozcieńczalnik na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi