wuen Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 (edytowane) Wreszcie trochę wolnego czasu więc obiecana kiedyś galeria - w zasadzie minigaleria... Kolor - Midnight Blue - Zero Paints bezbarwny - Gunze C155 felgi - Trafficstar RTS 20' - Aoshima dodatki - siatki Aber, tarcze hamulcowe Crazy Modeler, metalstickersy Crazy Modeler Mieniące się drobiny metalu wyglądają na większe niż są w rzeczywistości - po rozmowie z kolegą Kazikiem dorobiłem dodatkową fotkę zrobioną w innych warunkach oświetleniowych - światło rozproszone Kolor lakieru także bliższy oryginałowi. Edytowane 5 Października 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 wuen jak sam widzisz nikt komentować nie chce, bo nie ma się czgo czepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 No wreszcie się kolega ruszył z galeriami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody016 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Śliczna Madzia nic dodać nic ująć, mam taka, tylko z troche wieśniackimi naklejkami i nie wiem co z tym zrobić... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Bardzo ładnie wygląda ta Twoja Mazda kolego Wuen, chociaż jak sam widzisz, odbiór modelu zależy w znacznym stopniu od zdjęć. Na większości z nich model wygląda jakby był pokryty paprochami.Prezentowałby się o wiele lepiej gdybyś zrobił zdjęcia na jasnym tle. Samo wykonanie autka jest prima sort. Bardzo fajnie wygląda z tymi felgami Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 Uwagi forumowiczów oraz życzliwość kolegi zaowocowały nową sesją... I zgodnie z sugestią kol. kornik_69 - na jasnym tle Autorem zdjęć jest "Kazik", któremu bardzo dziękuję za - według mnie - super sesję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Klasa galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Poprawione foty wygladaja duzo ciekawiej i lepiej eksponuja model. Ogolnie wyszlo Ci to Mazdzisko niezle, jednak jakies dziwne sa przednie swiata (klosze). Jakby zle spasowane byly...? No i lewe tylne kolo krzywo jest, jakbys podczas druftu trafil w niezly kraweznik...? Pozdro 4all !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 Z tymi światłami to jest tak - klosze w zestawie są większe ale ni jak nie pasują do przedniego zderzaka dołożonego do tej wersji - na pewno są z wersji zwykłej i w firmie nie pokusili się o sprawdzenie czy będzie ok - niestety nie jest ok... W związku z tym klosze lamp lekko zeszlifowałem a otwory pod nie wyprofilowałem Magic Sculp'em tak by jakoś pasowały. Niestety inaczej się nie da - dodatkowo dorzucają jakieś dziwne odblaski, które w ogóle nie pasują ani do wnęki ani do kloszy - musiałem je odcinać i ponownie wklejać wcześniej odcięte z - dlatego model wielokrotnie lądował w kartonie i czekał na kontynuację. Gorąco nie polecam tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi