Hamilkar Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 Koledzy, chciałem zapytać o zestawy poprawiające model Academy 1:48 Spita XIVe. Przemek Skulski kiedyś o nich pisał, chyba w Model Fanie. Lecz nie mam tego numeru. Pomóżcie!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 Hamilkar Lecz nie mam tego numeru Wiesz moze ktory to numer ? Mam wszystkie "panterowskie" MF - to moge poszukac... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 7 Marca 2007 Autor Share Napisano 7 Marca 2007 Właśnie tego nie pamiętam.Jeżeli możesz to sprawdź.Dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Marca 2007 Share Napisano 7 Marca 2007 Wiem na pewno, ze Eduard robi blaszki do Spitfire'o z Academy. Napisz jeszcze o jakie zestawy waloryzujace Ci chodzi. Jezeli o zywice, to chyba nie ma jako takiego zestawu zeywic do modelu Academy, ale podejrzewam, ze da sie dopsawac jakis inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 14 Marca 2007 Autor Share Napisano 14 Marca 2007 Witaj!! To nie żywiczny zestaw,tam jest kadłub z plastiku i osobny zestaw z tej samej firmy z żywicy(chyba silnik).Zabij mnie,a nie pamiętam jaka to firma.Jeśli się dowiesz to daj znać.Pisze to wszystko,bo podobno ten z Academy ma ściachany przód kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 Hmm... No to chyba nie wiem... Jedyny zestaw jaki znam do academy'owskiego Spitfire'a Mk.XIV to Aires 7011 bodajze, ale to w 72-ce... Airwaves robi sporo do Spitow. Popatrz sobie tutaj, moze cos znajdziesz: http://www.misterkit.com/catalog/advanced_search_result.php?keywords=Airwaves+spitfire&x=0&y=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 14 Marca 2007 Autor Share Napisano 14 Marca 2007 Dzięki,będę dalej szukał.Może ja się mylę,może to było do Spita XVI??.Ale obciach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi