misiu36100 Napisano 11 Października 2010 Napisano 11 Października 2010 Pytanie jak zrobić takie oleiste zacieki. Jak zrobić takie brudzenie i czym je utrwalić. Cytuj
Moses Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 Było, dzieł Jak zrobić i pokazać Cytuj
misiu36100 Napisano 12 Października 2010 Autor Napisano 12 Października 2010 Może i było i ja szukałem.Wyszukiwarki na forach są słabe,wystarczy ze wpisze zapytanie błot a wyszukiwarka wywala masę tematów gdzie ktoś użył słowa błoto.Czytam post a tam ktoś napisał zrobilem fajne błoto i nic więcej.I tak temat po temacie i nie ma tego o co nam chodzi lub jest ale opisane po łebkach.Sporadycznie korzystam z forum i nie mam tego tak oblatane jak stali bywalcy wiedzą gdzie co jest. Cytuj
Moses Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 Dział akurat duży nie jest więc można w spokoju sobie przejrzeć i na pierwszej stronie subforum znaleźć temat gdzie jest wyjaśnione, tylko trzeba trochę inwencji i wysiłku. Cytuj
Tomuel Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 Przed kliknięciem Szukaj należy zaznaczyć opcję, czyli ten dział w którym spodziewamy się znaleźć to, czego szukamy. A chodzi o zawężenie wyników wyszukiwania. Inaczej forumowa wyszukiwarka wychwytuje słówka (hasła), które tylko zostały użyte gdzieś tam w jakieś dyskusji, z całego Forum, jakie jest. Cytuj
crustian Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 oto rozwiąznie : film na DVD: FILM Z TECHNIKAMI DVD I SPECYFIKI: ZACIEKI BRUDU ZACIEKI Z RDZY ZACIEKI BRUDNE ZIMĄ EFEKTY KURZU BŁOTO EFEKT ZIEMI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi